7è Congrés del Tercer Sector: “Per a un futur sostenible. El paper del Tercer Sector en els ODS”

El 7è Congrés del Tercer Sector, que organitza la Taula del Sector Social de Catalunya, tindrà lloc el dilluns 15 i el dimarts 16 de juny de 2020 sota el títol Per a un futur sostenible. El paper del Tercer Sector en els ODS. Aquest any el congrés vol ser un espai de reflexió i debat sobre les entitats socials com a agent actiu en l’assoliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que ha marcat l’ONU per fer realitat fites com l’erradicació de la pobresa, la reducció de les desigualtats i la disminució de l’impacte mediambiental, tal com ha concret la Taula.

El congrés commptarà amb sessions plenàries amb experts reconeguts i, com a principal novetat, hi haurà espais de formació (tallers pràctics) sobre aspectes clau en l’acció del tercer sector (aplicació dels ODS en la gestió de les entitats socials, accés a finançament europeu, avaluació i impacte, innovació social i design thinking o comunicació i màrqueting) amb la finalitat d'oferir eines útils i pràctiques per millorar les competències dels professionals del sector social. El programa ja es pot consultar aquí.
 
Les entrades es posaran a la venda a partir del 16 d’abril a través de la plataforma Codetickets

 

Adreça de l'esdeveniment

Universitat Pompeu Fabra – Campus de la Ciutadella (Carrer de Ramon Trias Fargas, 25, 27, 08005 Barcelona)

Organitza

Taula del Tercer Sector Social de Catalunya

La Taula del Tercer Sector és la institució que represents el conjunt de les entitats socials catalanes. Agrupa 34 federacions, entre elles la Federació ECOM, i grans organitzacions del Tercer Sector Social de Catalunya, les quals representen i aglutinen en conjunt a més de 3.000 entitats socials no lucratives. És una Entitat Declarada d'Utilitat Pública.