Festival Protesta o Festival Internacional de Cinema de Crítica Social

El Festival Protesta o Festival Internacional de Cinema de Crítica Social, que se celebrarà a Vic del 16 al 24 de novembre de 2020, ha obert el període d'inscripció fins al 16 de maig al concurs de curtmetratges de crítica social, que poden ser peces de ficció, documental o animació amb una durada màxima de 30 minuts. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web del festival o de les plataformes FesthomeClickforfestivals i Filmfreeway i tenen un cost de 5 euros.

Com a novetat d'aquest any, tots els curtmetratges que siguin projectats seran compensats econòmicament amb 25 euros i, com sempre, els premis a millor curtmetratge documental i a millor curtmetratge de ficció rebran 1.000 euros, mentre que el premi del públic serà de 500 euros. A més, el 25% de cada premi anirà destinar a l'entitat o associació que esculli la persona guanyadora. 

El Protesta és un festival internacional de cinema de crítica social que pretén apropar les realitats ocultes i donar volum a les veus silenciades, creant un festival activista, transformador i feminista impulsant el canvi social.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.

Adreça de l'esdeveniment

Vic (Barcelona)

Organitza

Associació Festival Protesta

L’organització del Festival Protesta és una assemblea formada per persones vinculades a l’audiovisual, la comunicació i l’activisme. Amants del cinema i amb un esperit crític que fan del Festival Protesta una altra forma de fer activisme a través del cinema. Però el Protesta va més enllà, i compte amb una xarxa de persones i espais col·laboradors de Vic i d’arreu de Catalunya que va incrementant a cada edició.