Servei d'Auxiliar de Vestidor

Des d’ECOM gestionem el Servei d’Auxiliar de Vestidor, que els Centres Esportius Municipals de Barcelona ofereixen gratuïtament a les persones amb discapacitat física, visual o intel·lectual a partir dels 16 anys. 

El Servei d’Auxiliar de Vestidor està pensat especialment per aquelles persones amb discapacitat que:
 

  • no podeu realitzar el canvi de muda al vestidor de forma autònoma.
  • ​i/o teniu necessitat d’acompanyament per als vostres desplaçaments en el centre.
  • ​i/o teniu necessitat de suport per a les transferències.  
  • i/o teniu necessitat durant l'execució de la pràctica esportiva. 
     

Per facilitar-vos aquestes tasques, es posa a la vostra disposició un/a auxiliar de vestidor que us dona el suport que necessiteu a les zones de vestidors per preparar-vos per a realitzar l'activitat esportiva, en l'accés a l'espai de la pràctica i durant l'activitat física
 
En el cas que la persona amb discapacitat ja compti amb l'atenció d'una persona que l'acompanyi, aquesta tindrà l'entrada gratuïta al centre esportiu municipal, sigui familiar, amic o voluntari i podrà fer ús dels espais de la instal·lació. 
 El Servei d’Auxiliar de Vestidor forma part del Programa Esport Inclou impulsat per l’Institut d’Esports de Barcelona (IBE). La iniciativa ofereix un extens programa d’esports i activitats físiques adaptades per a persones amb discapacitat.  

 

Com pots sol·licitar aquest servei?

Si t’interessa el servei d’Auxiliar de Vestidor pots sol·licitar-lo presencialment al centre on vulguis practicar esport. El centre ens facilitarà el teu contacte perquè des d’ECOM et puguem gestionar la persona de suport.

En el cas que et trobis amb alguna dificultat en fer la sol·licitud en el centre, pots contactar amb nosaltres per tal que puguem intervenir i resoldre la situació. Pots trucar-nos al 93 451 55 50 o escriure'ns un correu electrònic aquí

 

Servei impulsat amb el suport de l’Institut Barcelona Esports 

esportadaptat #esportinclusiu