Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


qui som - patronal ecom

inici » qui som » patronal ecom
patronal ecom

Si voleu adherir-vos a la Patronal ecom contacteu amb ecom@ecom.cat

patronal ecom - la representant de les entitats prestadores de serveis

La Patronal ecom és una associació empresarial, creada el març de 2007, amb la finalitat de promoure unes condicions òptimes i sostenibles per a la prestació de serveis i programes orientats a persones amb discapacitat física. El seu objectiu és que les necessitats i expectatives dels destinataris, així com també les dels professionals, siguin ateses, i que els serveis i programes que s'adrecen a les persones amb discapacitat física tinguin la màxima qualitat i respectin al màxim els seus drets individuals.

Aquesta associació empresarial, que va ser impulsada per les entitats prestadores de serveis que formen part de la Confederació ecom Catalunya, defensa els interessos dels seus afiliats en la negociació de les condicions de treball del seu personal laboral, davant els sindicats i altres associacions professionals i patronals, així com davant les Administracions Públiques.

Poden entrar a formar part de la Patronal ecom aquelles entitats prestadores de serveis d'atenció a les persones amb discapacitat amb personal contractat, que estiguin vinculades a alguna de les entitats provincials federades a la Confederació ecom Catalunya, o bé, entitats expressament autoritzades per la Junta Directiva de la Patronal. La Fundació ecom és membre de la Patronal ecom.

La Patronal ecom és membre de la Confederació d'Associacions Empresarials del Tercer Sector Social d'Atenció a les Persones de Catalunya.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat