Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


àrees d'actuació - educació

inici » àrees d'actuació » educació » servei de suport a la inclusió a l’escola adreçat a persones » Foment d’Activitat Física Adaptada a l’Escola

servei de suport a la inclusió a l’escola

adreçat a persones

Foment d’Activitat Física Adaptada a l’Escola

Les persones amb discapacitat i les seves famílies han de ser conscients que la pràctica d'esport no només és saludable per a la persona amb discapacitat sinó que millora la seva qualitat física i psíquica. És per això que cal estimular les persones amb discapacitat física perquè practiquin esport ja des de l'escola.

La pràctica d'educació física a l'escola és fonamental ja que ajuda els nens amb discapacitat física a descobrir les seves possibilitats i les seves limitacions i, alhora, afavoreix el seu desenvolupament personal i social.

ecom, per tal de promoure la pràctica de l'esport entre els infants amb discapacitat física, així com el foment de l'esport inclusiu a l'escola, realitza periòdicament jornades i activitats sobre esport adaptat dins l'entorn escolar. El seu objectiu és sensibilitzar els responsables dels centres educatius sobre la importància de fer accesible la pràctica de l'esport a tots els alumnes i, alhora, capacitar el professorat i dotar-lo de metodologies per facilitar la participació dels alumnes amb discapacitat en les activitats esportives escolars.

Si creieu que la realització d'una activitat d'aquest estil seria beneficiosa per al vostre fill i el seu entorn, informeu a l'escola de l'existència d'aquest servei.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat