Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


àrees d'actuació - defensa dels drets

espai de debat juvenil (EDJ)

Què fa l’EDJ?

Si vols entrar a formar part de l'EDJ i que et donem d'alta a la llista de distribució de correu electrònic, envia'ns un e-mail amb les teves dades a ecom@ecom.cat i ens posarem en contacte amb tu.

L'Espai de Debat Juvenil es reuneix mensualment a la seu d'ecom per parlar i debatre sobre les preocupacions pròpies dels joves d'entre 18 i 35 anys, i algunes de més específiques del col·lectiu de persones amb discapacitat física: emancipació, vida independent, habitatge, formació, treball, mobilitat i transport, barreres arquitectòniques i de la comunicació, salut, sexualitat, oci, lleure, esport, sensibilització de la societat…

A banda de les reunions mensuals, l'EDJ compta amb una comunitat virtual, que possibilita una comunicació continuada del grup. Es tracta d'una llista de distribució de correu electrònic (edj@ecom.ecat) que permet que només enviant un e-mail a aquesta adreça de correu, tots els membres del grup el puguin rebre. Per això, és necessari estar inscrit a la llista de correu. Podeu sol·licitar formar-ne part enviant-nos un e-mail.

L'EDJ té representació en el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, en el Consell de Joventut de Barcelona, en el Consell de Cent de Joves de l'Ajuntament de Barcelona i altres fòrums juvenils i de persones amb discapacitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat