Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

III edició de l’Acte de Reconeixement a l’Empresa Inclusiva, amb participació d’ECOM

Coincidint amb el Dia Internacional de la Discapacitat, el Museu de Lleida va acollir el divendres, dia 3 de desembre, la 3a edició de l’Acte de Reconeixement a l’Empresa Inclusiva de Terres de Lleida, iniciativa que organitzen conjuntament les entitats catalanes del sector de la discapacitat Fundació ECOM (de la qual forma part ASPID), Federació ACAPPS, ACTAS, AMMFEINA i FSC Inserta. Amb aquest acte es vol fer un reconeixement públic a les empreses que han incorporat persones amb discapacitat al seu equip humà, que han promogut la diversitat a les seves plantilles com un valor afegit i que ha contribuït d’aquesta manera a la seva integració social.

L’acte es va celebrar a les 18 h, a la sala d’actes del Museu de Lleida. Hi varen ser presents —entre altres— el Regidor de Treball de l'Ajuntament de Lleida, Luis Franco; el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert; el president del Consell Comarcal del Segrià, Ricard Pons, i la directora dels Serveis Territorils de Treball a Lleida, Pilar Nadal.

L’esdeveniment es va iniciar amb una ponència a càrrec de Miguel Ángel Verdugo, catedràtic de Psicologia de la Discapacitat a la Facultat de Psicologia, director de l’Institut Universitari d’Integració a la Comunitat (INICO) de la Universitat de Salamanca i un dels referents del treball amb suport en el sector de la discapacitat a Espanya. Acte seguit, va tenir lloc el lliurament de reconeixements que avalen la trajectòria i l’impuls d’experiències empresarials en matèria de polítiques d’igualtat d’oportunitats en el treball en pro de les persones amb discapacitat.

En l'edició d'aquest any, les empreses guardonades van ser: Ros 1, d’Artesa de Segre, Sada Catalunya i Banasegur, de Lleida. Antoni Xuclà, Pere Pauné i Ramon Badia, van recollir, respectivament, aquests premis.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat