Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Col·labora amb ECOM a través de www.migranodearena.org

Coneixeu el portal www.migranodearena.org? Es tracta d’un portal d’internet, impulsat per la Fundació Real Dreams (FRD), a través del qual les persones poden fer microdonacions a projectes d’Entitats No Lucratives per ajudar-los a impulsar els seus projectes. ECOM té publicat a www.migranodearena.org un projecte per recaptar diners per renovar el parc de cadires de rodes de què disposa la nostra entitat. La col•laboració és molt senzilla, només heu d’entrar al portal i fer l’aportació econòmica que vulgueu.

ECOM compta actualment amb un parc de cadires de rodes molt reduït i molt envellit. Com sabeu, a ECOM prestem gratuïtament cadires de rodes a persones que ocasionalment la poden necessitar: persones que tenen un accident o alguna malaltia i que necessiten una cadira durant un temps; persones usuàries de cadira de rodes que han de dur la seva cadira a reparar i que en necessiten una altra temporalment... A banda d’això, el nostre parc de cadires de rodes ens permet també dur a terme activitats de sensibilització sobre discapacitat física, com circuits de cadires de rodes perquè les persones que no tenen discapacitat puguin posar-se al lloc d’una persona que sí en té i experimentar i conèixer les dificultats i limitacions que té una persona amb discapacitat. Una manera pràctica d’entendre altres realitats i d’estimular la solidaritat cap a l’altre!

Ja ho sabeu, si voleu col·laborar amb el nostre projecte, i ajudar-nos a que puguem continuar amb la nostra activitat, només cal que entreu a www.migranodearena.org i feu l’aportació econòmica que vulgueu al nostre projecte.

Comptem amb la vostra solidaritat!


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat