Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

La Federació ECOM compta amb tres noves entitats adherides

Tant les federacions territorials d'ECOM com la federació estatal han aprovat donar d'alta, com membres de ple dret, a tres noves entitats. Us les presentem a continuació:

. BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES I AMB PROBLEMES DE MOBILITAT. Aquesta entitat vol posar de manifest la problemàtica de les persones amb mobilitat reduïda que decideixen accedir a les instal·lacions del Camp Nou, tant per assistir a un partit del FCB com a qualsevol altre acte que tingui lloc en aquestes instal·lacions.

. FUNDACIÓ PRIVADA TUTELAR FAMÍLIA I SOCIETAT. El treball ordinari de la Fundació es centra en la provisió de serveis de tutela per a persones amb qualsevol tipus de discapacitat, en l’àmbit de la comarca del Vallès Occidental. Dediquen molts esforços a l’atenció, suport i assessorament de les famílies.

. ASSOCIACIÓ D’AJUT ALS MALALTS D'ALZHEIMER I AFECTATS (AMA). El seu objectiu principal és orientar i donar suport a les famílies afectades. Va néixer al maig de 1995 per iniciativa d’un grup de familiars. Des de l’ aleshores s’han anat organitzant xerrades i cursos formatius per a cuidadors i familiars. Al 2001 es va inaugurar el servei de centre d’estimulació cognitiva, on s’ofereix estimulació cognitiva, tallers ocupacionals i altres serveis com fisioteràpia, teràpies alternatives i grups de suport.

Actualment, ECOM compta amb 176 entitats federades.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat