Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM coorganitza la quarta edició de les jornades ‘Trencant Motllos’ sobre inclusió laboral

Les entitats que formem part de la Xarxa Fil (Federació ACAPPS, ACTAS, AMMFEINA, ECOM i FSC Inserta) organitzaran el proper 14 d’abril, a l’auditori de l’ONCE Catalunya, la quarta edició de les Jornades Trencant Motllos sota el títol Innovació i perspectives de futur: nous escenaris en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat i salut mental. El període d'inscripció per a aquesta jornada encara és obert.

Aquestes jornades són obertes al públic i d'accés gratuït però és indispensable inscriure's-hi prèviament. Clickeu l’enllaç al formulari d’inscripció.

PROGRAMA

09:00h. Inscripció i recollida de documentació.

09:30h. Inauguració a càrrec d’Esther Sánchez, Secretaria d'Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació; del Sr. Enric Botí, president del Consell Territorial de la ONCE Catalunya i del Sr. Raimon Jané, president de la Federació ACAPPS.

Presenta i modera les sessions del matí Toni Font, periodista.

10:00h. Ponència: The European Perspective on better inclusion, a càrrec del Sr. Nigels Hopkins, membre del Consell de Workability Europe.

11:00h. PAUSA CAFÈ

11:30h. Ponència. Incentivació de la contractació laboral de les persones amb discapacitat: regulació vigent, reforma laboral i nous marcs normatius i estratègies, a càrrec del Sr. Jorge Pérez, professor associat de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat Autònoma de Barcelona.

12.30 h. Ponència: Reformes recents i reformes imminents en matèria de treball de les persones amb discapacitat: agències de col•locació, jubilació i relació laboral especial , a càrrec del Sr. Ricardo Esteban, Professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat Autònoma de Barcelona.

13.30 h. PAUSA PER DINAR

15:00h. Col•loqui. Escenaris futurs: la perspectiva de les persones afectades. Intervenen: Edgar Vinyals, integrador social i president de l’Associació d’Oci Inclusiu SARÄU, Javier Marín, estudiant d’enginyeria tècnica de telecomunicacions i Lali Fanero, mare d’una noia amb discapacitat intel·lectual. Modera: Glòria Canals, presidenta d’ACTAS.

16:00h. Taula de debat: Les agències privades de col•locació: reptes, amenaces i oportunitats, a càrrec de Francisco Ramos, assessor tècnic de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona; Jesús Quiroga, director de la Xarxa Ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC); Francesc Pérez, president del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), i Natàlia March, responsable de projectes de l’agència Creade-Lee Hecht Harrison. Modera: Federació ECOM.

17:00h. Cloenda a càrrec de Xavier López, Director General d’Economia Social i Cooperativa del Departament d’Empresa i Ocupació, i d’Anna Cohí, presidenta d’AMMFEINA. Presenta: Francina Ballester, periodista.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat