Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Concurs fotogràfic ‘Uncopdemà’, a través de Facebook

La Fundació Real Dreams organitza un concurs fotogràfic amb motiu de la II Edició de la Festa Solidària Uncopdemà, que es va celebrar el passat 20 de març al Parc d’Atraccions del Tibidabo, i on va participar ECOM.

Aquest concurs està adreçat a les persones que van assistir a aquesta festa i consisteix en fer una fotografia on apareguin els guanys solidaris ‘Uncopdemà’ de forma original i divertida, o quedi palès simbòlicament el copdemà del ‘fotògraf’ pels nens i nenes del món.

La metodologia del concurs consisteix en què el participant pengi, abans del 5 d’abril, en el seu mur de facebook la seva fotografia amb els guants Uncopdemà, i que hi etiqueti a la Fundació Real Dreams, perquè aquest pugui tenir accés a la fotografia. La fotografia guanyadora serà la que aconsegueixi el major nombre de ‘Me gusta’, per tant, és important que el participant convidi als seus amics i familiars a votar la seva fotografia i fer-se amics de la Fundació Real Dreams. Cal tenir en compte que, per qüestions legals, s’han d’evitar les imatges on surtin nens.

Els guanyadors d’aquest concurs obtindran 4 entrades gratuïtes per al Parc d’Atraccions del Tibadabo (1r premi); i una disfressa a escollir en alguna de les botigues de Party Fiesta (2n i 3r premi).

Aquest concurs compta amb el patrocini del Parc d’Atraccions del Tibidabo y Party Fiesta.

Les imatges guanyadores es penjaran al mur del perfil de la Fundació Real Dreams a Facebook a partir del 15 d’abril.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat