Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

enllaços d’interès:

L’AVAN i el Club Natació Terrassa signen un conveni de col·laboració

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i el Club Natació Terrassa (CTN) han signat un conveni de col·laboració que permetrà l’entitat vallessana desenvolupar determinades activitats terapèutiques a l’espai aquàtic de què disposa del club.

L’AVAN compta amb programa terapèutic, anomenat Espai, que consisteix en fer rehabilitació funcional de manteniment per a persones amb malalties neurològiques cròniques, les quals, gràcies a aquest acord amb el CTN es podran beneficiar de la possibilitat de desenvolupar determinades activitats terapèutiques dins de les instal·lacions d’aquest club. Així mateix, les persones que participen al Casal Obert de l’AVAN, un programa lúdic, cultural i esportiu integrat per activitats gratuïtes, accessibles i guiades per professionals podran també fer activitats lúdiques dins l’aigua i beneficiar-se dels efectes positius que tenen aquest tipus d’activitats.

El CTN, que disposa d’unes instal·lacions totalment adaptades a les persones amb mobilitat reduïda, s’ha caracteritzat sempre per una voluntat a relacionar-se i col•laborar amb el teixit associatiu de la ciutat de diversos àmbits, i és en aquest context que s’ha gestat l’acord amb l’AVAN.

El conveni signat entre l’AVAN i el CTN té una durada inicial d’un any.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat