Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM i l’Escola Eòlia promouran conjuntament l’ús del teatre com a eina de millora del desenvolupament personal i social

ECOM i l’Escola Eòlia han signat aquest matí un conveni de col·laboració per promoure la divulgació del teatre com a eina de millora del desenvolupament personal i social. La signatura ha anat a càrrec d’Anna Collado, gerent d’ECOM, i de Rosa Galindo, directora de l’Escola Eòlia.

En el marc d’aquest conveni l’Escola Eòlia oferirà assessorament i formació sobre l’ús del teatre com a eina de millora del desenvolupament personal i social als professionals de les entitats federades a ECOM que actualment ja estan fent teatre amb els seus socis i/o usuaris, o amb aquelles que vulguin endinsar-se en l’ús d’aquesta disciplina.

ECOM s’encarregarà de difondre entre les seves entitats els serveis i les activitats de l’Escola Eòlia, i de promoure entre els seus socis i usuaris sessions formatives i informatives per fomentar l’ús del teatre com a eina de desenvolupament personal i social. Així mateix, l’Escola Eòlia també difondrà entre els seus socis els serveis i les activitats que ofereix ECOM.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat