Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Rumbo ofereix activitats estiuenques per a persones amb discapacitat

L'agència de viatges en línia Rumbo, en col.laboració amb la fundació Handisport, proposa un conjunt d'activitats estiuenques pensades per a persones amb discapacitat, segons ha indicat la companyia en un comunicat.

Concretament, unes quatre milions de persones pateixen algun tipus de discapacitat a Espanya, xifra que suposa gairebé el 9 per cent de la població, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). D'aquests, més del 60 per cent són dones.

Amb l'objectiu d'oferir serveis especials, Rumbo permet a les persones amb discapacitat la pràctica de vela i golf des 244 euros en un paquet que inclou tres dies i dues nits d'allotjament i esmorzar inclòs, a més d'una activitat de vela de dues hores de durada i mitja hora de golf.

Així mateix, ofereix paquets que inclouen la pràctica de piragüisme, esquí nàutic, busseig, senderisme, golf o rutes en 4x4.

Totes elles inclouen monitors especialitzats i "plenes garanties" de qualitat i seguretat.

Per la seva banda, la fundació Handisport desenvolupa activitats lúdico-esportives per a persones amb discapacitat i promou la seva integració en diferents àmbits.

Així, amb aquesta proposta tracten de promoure valors com ara la "autoestima, la independència, la confiança, la integració, la solidaritat i la determinació" entre els membres d'un grup "especialment" sensible i de facilitar la seva major integració en la societat.

Font: Europa Press


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat