Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

L’ICO facilitarà serveis de finançament a les entitats socials

L’Institut de Crèdit Oficial (ICO) i diferents plataformes espanyoles del Tercer Sector, entre les quals hi ha la Taula del Tercer Sector (de la qual forma part la Confederació ECOM Catalunya) han arribat a un acord que facilita l’accés de les entitats socials als productes i serveis de finançament d’aquest organisme públic.

A partir d'ara, les entitats del Tercer Sector no hauran d’incorporar compromisos personals (avals) per tal de rebre els crèdits ICO Directo de fins a 200.000€ (es poden realitzar els tràmits en línia) i podran accedir al crèdit ICO Liquidez, d’un import màxim de 10 milions d’euros, a través del BBVA i el Banc Santander.

Per fer efectives les diferents operacions serà necessari acreditar la concessió de subvencions i complir els requisits de l’ICO. També es podrà optar a finançament per a nous projectes amb un pla de viabilitat que demostri que el crèdit podrà ser amortitzat en les condicions que indica la sol•licitud.

També es pot sol•licitar per a projectes en marxa o nous, sempre que el pla de viabilitat demostri que el crèdit pot ser amortitzat en les condicions que indica la sol·licitud.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat