Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Premis a la inserció laboral Josep M. Piñol 2011

La Fundació Acció Solidària contra l'Atur, convoca la catorzena edició els premis a la inserció laboral Josep M. Piñol, amb la finalitat de reconèixer la innovació i la trajectòria institucional d’una entitat, a favor de la inserció laboral de persones i col•lectius en situació d’exclusió sociolaboral. Les candidatures per a aquests premis, que té una dotació de 10.000 €, es poden presentar fins el 30 de setembre.

El premi es divideix en dues categories:

1) Premi a la millor iniciativa innovadora de lluita contra l’atur: reconeixement de l’esforç en la recerca de noves formes de treballar contra l’atur. Beneficiaris: Entitats, empreses d’inserció o altres iniciatives col•lectives d’autoocupació.

2) Premi a la trajectòria en la lluita en favor de la inserció laboral: reconeixement de l’esforç perseverant d’aquelles entitats que de fa temps han assumit com a missió pròpia la lluita contra l’exclusió de persones i col•lectius amb especials dificultats per accedir al món laboral. Beneficiaris: Entitats sense afany de lucre, empreses d’inserció o altres iniciatives col•lectives d’autoocupació que tinguin més de 5 anys de trajectòria efectiva en favor de la inclusió laboral de persones i col•lectius en situació o risc d’exclusió laboral.

El lliurament dels premis es farà el 28 de novembre al Palau de la Generalitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat