Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

El Museu Picasso adapta les visites-taller a nens amb paràlisi cerebral

Durant el mes de novembre el Servei Educatiu del Museu Picasso de Barcelona va dur a terme una experiència pilot, amb l’Escola Nadís SCS (federada a ECOM), oferint les visites-taller, que adrecen a les escoles, adaptades a nens amb paràlisi cerebral. Els alumnes de l’Escola Nadís van seguir la visita-taller ‘Las Meninas, una sèrie’ i ‘Sentir Picasso’.

Aquesta iniciativa va ser impulsada després d’una petició directa de dues mestres de l’Escola Nadís SCS, Llum Tormo i Maria Traid, que van demanar al Museu Picasso si podien adaptar els continguts de les propostes que el museu ja oferia a les escoles a les especificitats dels seus alumnes, en concret a dos grups d’infants: un d’entre 10 i 19 anys i el segon, més petits, de 4 a 10 anys.

El Museu Picasso valora molt positivament aquesta experiència. Segons paraules de Maria Alcover, responsable del Servei Educatiu del Museu Picasso, ‘aquesta experiència ha estat molt enriquidora per nosaltres i hem aprés noves metodologies de treball’.

Per la seva part, les professores de l’Escola Nadís agraeixen ‘la bona acollida i predisposició per part de l’equip directiu del museu perquè aquest fos un taller aprofitable per als nostres alumnes’.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat