Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

L'Ajuntament de Barcelona presentarà les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat

L'Alcalde de Barcelona, l'Excm. Sr. Xavier Trias, exposarà el dia 1 de febrer les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat en un acte de presentació de la Memòria del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona que es va celebrar a l'abril del 2011.

Durant l'acte, que tindrà lloc a les 19 hores, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, la presidenta del Consell d'Associacions de Barcelona, Montse Balaguer, exposarà les principals conclusions del 2n Congrés.

A més, Balaguer presentarà el #congrespermanent, una eina que consta d'una base de dades on es recullen i es valoren les propostes recollides durant el procés i que es vol que es converteixin en les futures polítiques de suport a les associacions de la ciutat.

L'acte tindrà lloc el dimecres 1 de febrer, a les 19 hores, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, a la plaça de Sant Jaume, 1. Al final se servirà un refrigeri i es lliurarà la memòria del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona a totes les persones assistents.

Les persones que necessitin un sistema alternatiu a la comunicació auditiva, visual o d'accessibilitat per poder assistir a aquests actes poden sol•licitar-ho, al telèfon i adreça esmentats, fins avui dimecres 25 de gener.

Cal confirmar l'assistència a Torre Jussana (932564118, tjussana@bcn.cat)


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat