Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Consulta pública de la Comissió Europea per millorar la mobilitat de les persones amb discapacitat

La Comissió Europea (CE) va obrir el passat mes de desembre i fins al 29 de febrer del 2012 una consulta pública sobre la millora de la mobilitat de les persones amb discapacitat, que servirà de base per elaborar una futura proposta legislativa europea sobre aquest tema.

La iniciativa, que convida a tots els actors públics i privats interessats en el tema a aportar les seves opinions, precedeix l’"Acta Europea d'Accessibilitat" que la Comissió preveu presentar a la tardor del 2012, segons va anunciar l'Executiu comunitari en un comunicat.

La futura proposta tractarà de "facilitar l'accés de les persones amb discapacitat a l'entorn físic, al transport i als serveis d'informació i de comunicació", i també estarà adreçada a les persones grans, va explicar la CE.

La iniciativa, pretén "aixecar barreres per a les persones amb discapacitat en edificis, el transport i a la xarxa", segons va dir la comissària europea de Justícia, Viviane Reding, que també va destacar que la millora de l'accessibilitat "també pot ser un estímul per a la innovació i el creixement".

En aquesta pàgina trobareu l'enllaç a més informació i a la consulta pública on line (en anglès)


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat