Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

L’Institut Guttmannn i el Col.legi Oficial de Metges de Barcelona signen un conveni de col.laboració en matèria de neurorehabilitació pels seus professionals

El Col∙legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) i la Fundació Institut Guttmann van signar el 30 de gener un conveni de col∙laboració que té com a objectiu garantir una millor atenció a metges i familiars directes de metges que puguin estar afectats per una lesió medul∙lar, dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic.

L’acord de col∙laboració entre el COMB i la Fundació Institut Guttmann s’inscriu en el marc del Programa de Protecció Social (PPS) del COMB. El PPS és un programa de serveis socials, atenció a la dependència i conciliació de l’activitat professional amb la vida familiar que el Col∙legi de Metges de Barcelona va endegar l’any 2008. Aquest Programa de Protecció Social, capdavanter a l’Estat, dóna suport a metges i familiars directes de metges que puguin tenir necessitats socials, sociosanitàries o relacionades amb situacions de dependència o discapacitat. El PPS del COMB va atendre l’any passat gairebé 1.200 metges i familiars directes de metges.

La Fundació Institut Guttmann posarà a disposició del Programa de Protecció Social del Col∙legi de Metges de Barcelona tots els seus serveis sociosanitaris de neurorehabilitació, tant en la modalitat ambulatòria com domiciliària, per a aquelles persones que ho necessitin, amb el suport, si s’escau, dels seus serveis hospitalaris.

Miquel Vilardell, president del COMB, i Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann, van ser els encarregats de sginar el conveni de col∙laboració entre ambdues institucions. A l’acte, hi van assistir també Jaume Padrós, vicepresident primer del COMB; Albert Lluch, conseller–director general del Grup MED, i Antoni Calvo, director del Programa de Protecció Social del COMB.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat