Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Oberta la convocatòria de pràctiques remunerades al Parlament Europeu per a persones amb discapacitat

A partir del 15 de març, i fins el 15 de maig, hi ha temps per inscriure’s a l’estada de pràctiques remunerades al Parlament Europeu que començarà l’1 d’octubre i que durarà cinc mesos.

El Parlament Europeu llançà el 2006, en el marc d'una discriminació positiva per promoure la igualtat d’oportunitats, un programa d'estades de pràctiques remunerades específic per a persones amb discapacitat.

Aquestes estades són obertes tant a les persones amb formació superior com a les persones amb qualificacions inferiors a la universitària. (L'article 18 de la Normativa interna relativa als períodes de pràctiques i visites d'estudis a la Secretaria General del Parlament Europeu, que estableix les qualificacions acadèmiques necessàries per a l'admisió a un període de pràctiques remunerades, no s'aplica a aquest programa).

El principal objectiu d'aquest programa és oferir a una sèrie de persones amb alguna discapacitat una experiència laboral significativa i valuosa i una oportunitat per familiaritzar-se amb les activitats del Parlament Europeu.

La durada dels períodes de pràctiques remunerades és de cinc mesos improrrogables. Els períodes de pràctiques no donen al becari o la becària el dret a treballar al Parlament Europeu; el funcionariat se selecciona sobre la base de concursos organitzats per l’Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO).

Dates d'inici i dates límit de recepció de les candidatures:

Inici de l'estada Període d'inscripció

1 de març 15 d'agost al 15 d'octubre (24h)

1 d'octubre 15 de març al 15 de maig (24h)


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat