Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

‘Accessibility Famma’ ja està disponible per a descarregar gratuïtament des d’Android Market

"Accessibility Famma" és una aplicació que informa de l'accessibilitat dels municipis sorgida arran de la col·laboració entre Famma-Cocemfe Madrid i la Fundació Vodafone Espanya.

La Federació d'Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat de Madrid (Famma-Cocemfe Madrid) va anunciar el passat 8 de març que ja està disponible per a descarregar-se de forma gratuïta a Google Play (antic Android Market) i, per tant, per carregar-se en mòbils Android i en tablets portàtils que utilitzin aquest sistema operatiu. A més, es va indicar que l'eina estarà pròximament també disponible per als usuaris de mòbils i tablets IOS a l'Apple Store.

L'aplicació, que es va fer un lloc en el "World Mobile Congress" de Barcelona, permet accedir a la informació sobre accessibilitat d'un lloc i planejar així la ruta i la forma més adequada d'arribar-hi per les persones amb dificultats de mobilitat. "Aquesta eina facilita informació per evitar desafortunades sorpreses i incòmodes situacions als usuaris", va afirmar Javier Font, president de Famma-cocemfe Madrid.

De moment té registrats llocs accessibles de la Comunitat de Madrid, Barcelona i d'algunes altres províncies i podrà descarregar-se, de forma gratuïta, de les botigues Apps Store i Market de Android.

Però la intenció de Famma-Cocemfe Madrid és estendre la informació que ofereix l'aplicació a llocs com a ambulatoris, centres comercials, cinemes accessibles i altres serveis de totes les comunitats autònomes.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat