Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Últims dies d'inscripció per al III Congrés Internacional de la Síndrome X Fràgil, FXTAS i FOP dels dies 23 i 24 de març

La Síndrome X Fràgil (SXF), és una malaltia minoritària, originada per un defecte hereditari en el cromosoma X, i la principal causa de retard mental hereditari.

L’Associació Catalana Síndrome X Fràgil i la Fundació Doctor Robert de la UAB organitzen aquest III Congrés Internacional de la Síndrome X Fràgil, que tindrà lloc a Barcelona els dies 23 i 24 de març, amb l’objectiu, igual que els celebrats anteriorment a Catalunya i altres comunitats de l’Estat, d’actualitzar els coneixements i difondre les millores i recerques terapèutiques i sanitàries, informar, i sensibilitzar entorn el SXF i de les altres patologies associades, com són el FXTAS i el FOP.

Hi participaran els experts nord-americans, doctors Paul i Randi Hagerman, que han dedicat la seva vida professional a l’estudi i intervenció de la SXF i van descobrir ara fa 10 anys el FXTAS.

A més, el Congrés facilitarà un lloc de trobada per a les persones afectades, tant de la propia associació com d’altres, la qual cosa fa posible la constitució d’un gran Grup d’Ajuda Mútua (GAM).

El Congrés se celebrarà els dies 23 i 24 de març en dos emplaçaments diferents de la ciutat de Barcelona:

Divendres 23, al Col·legi La Salle-Gràcia (Pl. del Nord, 14)

Dissabte 24, a l’Auditori del CaixaFòrum (Marqués de Comillas, 6)

Els preus d’inscripció varien entre 5 i 25 euros.

Data límit d’inscripció: 19 de març.

Trobareu més informació a l'enllaç disponible en aquesta pàgina.

Per al dijous 22 de març, l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil, amb la Fundació Doctor Robert de la UAB i l’Institut d’Estudis de la Salut, ha organitzat una jornada gratuïta d’Actualitzacions sobre l’SXF, FXTAS i FOP, específica per a professionals de la comunitat mèdica i reconeguda d’interès sanitari. També en trobeu l’enllaç en aquesta pàgina.

Se celebrarà el 22 de març al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Passeig Bonanova, 47).


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat