Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

La ‘Marató per la pobresa’, amb el lema ‘Que ningú quedi fora de joc’, ja té data i pàgina web

El 27 de maig se celebrarà la 'Marató per la pobresa'. Aquest esdeveniment, que organitzen TV3 i Catalunya Ràdio amb la participació de les 4.000 entitats de la Taula del Tercer Sector, entre elles la Confederació ECOM Catalunya, permetrà mostrar a tota la societat catalana la feina que duen a terme diàriament el conjunt de les entitats socials compromeses amb la justícia social i el benestar col·lectiu, i buscarà crear una resposta ciutadana que generi recursos que es destinaran als col•lectius més desafavorits.

La Confederació ECOM Catalunya i les 4.000 entitats de la Taula del Tercer Sector s’estan abocant en la ‘Marató per la pobresa’ amb la qual comparteixen els objectius, que es van presentar al febrer: la sensibilització de la ciutadania, la mobilització solidària amb els qui pateixen més la crisi, i la recaptació de fons per als projectes de lluita contra la pobresa de les entitats del Tercer Sector.

Ahir, 19 de març, es va donar a conèixer el web www.tv3.cat/maratopobresa, on ja es poden inscriure, fins el 19 d'abril, les persones que vulguin participar com a voluntàries. La inscripció permet escollir la tasca, el torn i l’horari, així com les dates i els llocs de formació per a La Marató. La seu estarà al pavelló 2 de la Fira de Barcelona, al recinte de Montjuïc.

Tota la informació per inscriure-s'hi a: http://maratopobresa.voluntariat.org.

Aquest mes es publicaran a la web www.tv3.cat/maratopobresa les bases del concurs de projectes als quals es destinarà la recaptació. Des de la Taula del Tercer Sector s’anima a totes les entitats socials del país a organitzar activitats entorn a la ‘Marató per la pobresa’.

Totes les entitats que vulguin organitzar activitats poden escriure un correu electrònica a activitatsperlamarato@ccma.cat.

Paral·lelament al programa especial de la ‘Marató per la pobresa’, que se celebrarà el mes de maig, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio dedicaran diversos espais i programes a explicar la feina de les entitats socials.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat