Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

El Pla per a la Infància obre la participació als més petits

Es posa en marxa un espai web amb un joc perquè infants i adolescents participin en l’elaboració del Pacte per a la Infància a Catalunya.

El Departament de Benestar Social i Família, la Plataforma per a la Infància (en la qual participa Ecom), i també infants i adolescents. El Pacte per a la Infància ha de recollir impressions i experiències dels diversos agents implicats. És per això, per fer visible l’opinió i la participació dels infants i dels adolescents, s’ha dissenyat un espai web on se’ls convida a conèixer el Pacte, informar-se’n i reflexionar-hi: un joc sobre el Pacte.

El web on es troba disponible el joc, i que trobeu en aquesta pàgina, serà operatiu fins el 20 d’abril. Ha de servir perquè joves i infants puguin donar la seva opinió sobre aquells aspectes que consideren que s’han de tenir en compte a l’hora d’elaborar el Pacte. Les seves aportacions es valoraran en els grups de treball posteriorment.

Fins el 20 d’abril, doncs, el web es vol promoure i dinamitzar entre els infants i els adolescents o institucions o entitats que treballen directament amb ells amb l’objectiu de poder recollir el major nombre d’aportacions pel Pacte.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat