Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

VIII debat: Innovació organitzativa i tercer sector: noves tendències i reptes

El Tercer Sector sempre ha estat un important agent en la construcció de la societat del benestar. L'actual avaluació del model predominant d'estat del benestar permet la innovació organitzativa; aquesta innovació pot obrir noves tendències encara que aniran acompanyades de nous reptes per a les empreses de l'Economía Social i les entitats no lucratives del Tercer Sector que presten serveis de naturalesa social.

Data i hora: 17 de maig de 2012 a les 16 h

Lloc: Sala d'Actes del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (c/ Diputació, 284)

Places limitades. Per inscriure-us, accediu a l'enllaç que us indiquem en aquesta pàgina.

Podeu consultar el programa a l'altre enllaç.

La possible creació d'organitzacions hibrides constituïdes de manera conjunta per entitats i cooperatives socials, administracions públiques i empreses es una resposta que complementa els models basats en la gestió pública directa i en la contractació dels serveis públics de béns relacionals. Aquesta solució obra la porta a la creació d'aliances estratègiques i la constitució formal de noves empreses amb govern multistakeholder entre administracions públiques, empreses i entitats del Tercer Sector.

Objectius:

Visualitzar casos de cooperació entre entitats i cooperatives socials, administracions públiques i empreses en la prestació de serveis socials a nivell internacional, autonòmic i local.

Segon objectiu: Reflexionar sobre les possibilitats que en l'actualitat les entitats i cooperatives socials tenen d'avançar en la construcció d'aliances estratègiques amb les empresa i les administracions públiques en la prestació de serveis de naturalesa social.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat