Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Activitats de sensibilització per al cap de setmana

Us proposem, per als propers dissabte i diumenge, tres activitats obertes a tothom i gratuïtes per conèixer l’esport adaptat i sensibilitzar la societat vers la discapacitat.

Dissabte 12:

-L’entitat federada APERDIS, Associació de Persones amb Discapacitat de Nou Barris, organitza una activitat d’esport per a tothom amb un taller d’eslàlom i basquet amb cadira de rodes.

A la plaça Sóller de Barcelona, de 10 a 13h.

-El mateix dissabte, a Tarragona, monitors i monitores d’ECOM estaran dinamitzant els diversos tallers dins de l’activitat organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Fundació Repsol: els Jocs per a la Integració.

Es tracta que tothom qui vulgui participar, pugui practicar, i per tant conèixer, diverses activitats esportives adaptades per a persones amb alguna discapacitat, com ara bòccia, esquí, ciclisme, esgrima, futbol 5, tennis de taula, hoquei, bàsquet i bàdminton.

A la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer de Tarragona, de 10 a 14h. i de 16 a 20h.

Diumenge 13:

-En el marc de la fira d’entitats que es farà diumenge a Esplugues de Llobregat, monitores i monitors d’ECOM oferiran el Joc de la Diversitat, un joc de diferents proves on es posa la persona participant en situacions similars a les que es troben les persones amb discapacitat en la seva vida quotidiana.

A la Rambla del Carme d’Esplugues de Llobregat, d’11h. a 20h.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat