Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

El festival Cruïlla Barcelona se suma a la lluita contra l’ELA

LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS, FEDERADA A ECOM, SORTEJA DOS ABONAMENTS COMPLETS PER ASSISTIR-HI

La 5a edició del festival Cruïlla Barcelona omplirà de música el Parc del Fòrum els dies 6 i 7 de juliol, entre les 6 de la tarda i les 5 de la matinada, amb més de 40 concerts programats: Iggy & The Stooges, M.I.A., The Specials, La Pegatina, Cypress Hill, Julieta Venegas, Linton Kwesi Johnson, The Pepper Pots, Quimi Portet, Las Migas…

Tanmateix, des dels seus inicis el festival ha apostat, a més de per la bona música, per oferir suport a les entitats socials, les quals també tindran un espai dins el festival.

La Fundació Miquel Valls, en particular, hi serà present per donar a conèixer l’ELA entre el públic assistent i sumar sensibilitats a la lluita contra la malaltia. I a més, sortejarà dos abonaments per als dos dies (valorats en més de 70€ cadascun) entre els “fans” de la pàgina de Facebook de la Fundació Miquel Valls.

Per participar en el sorteig només cal entrar a Facebook de la Fundació -l’enllaç al qual trobareu a la dreta, en aquesta pàgina- i clicar en el botó del concurs. Des d’allà s’accedeix a un senzill formulari que cal omplir.

Des de la Fundació Miquel Valls, també conviden tothom a deixar al seu mur del Facebook missatges de suport a les persones afectades d’ELA i les seves famílies.

El termini per participar en el concurs és fins el dia 4 de juny i l’endemà s’anunciaran els noms de les dues persones guanyadores.

És una gran oportunitat per aconseguir un abonament per al Cruïlla!!!

Trobareu tota la informació sobre el Cruïlla Barcelona i els grups de música que hi seran presents a la web del festival, que us escrivim aquí, o a la seva pàgina de Facebook o de Twitter (@cruillabcn)


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat