Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

La Diputació de Barcelona organitza una jornada sobre la promoció de l’envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional

L'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona organitza la jornada “Entorns locals i vida quotidiana: promovent l’envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional".

L’objectiu de la jornada és obrir un debat entorn el paper dels municipis en la promoció d’una vida més saludable i de la participació social de la gent gran, així com analitzar l’impacte dels programes d’envelliment actiu i identificar les oportunitats i els aspectes de millora.

Amb aquesta finalitat, comptaran amb la presència de Dr. Alex Kalache, director de l’Institut Internacional de l’Envelliment, així com amb experts en el bon tracte a les persones grans i un espai de reflexió on persones rellevants de diferents àmbits socials i culturals posaran en comú experiències professionals i vitals.

La jornada tindrà lloc el dimarts 12 de juny, de 9 h. a 13.30 h., a l’Espai Francesca Bonnemaison, al carrer Sant Pere més Baix, 7 de Barcelona.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat