Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

enllaços d’interès:

El CJB ofereix sessions informatives sobre aspectes legals, fiscals i comptables adreçades a les entitats

Demà, 9 d’octubre, s’engega el cicle de sessions informatives sobre aspectes legals, fiscals i comptables de la gestió administrativa que el Consell de Joventut de Barcelona oferirà al llarg d’aquest mes d’octubre. Les sessions tenen per objectiu donar a conèixer els tràmits que han de fer les entitats per complir amb les respectives normatives vigents.

El cicle començarà amb la sessió ‘Comptabilitat aplicada a les entitats’, que tindrà lloc de les 19.30 a les 21 hores, a la Sala Polivalent de l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190, de Barcelona). La resta de sessions es realitzaran en el mateix lloc i en la mateixa franja horària.

En la segona sessió del cicle, que serà el proper 16 d’octubre es tractaran ‘Fiscalitat: Les obligacions fiscals de les entitats’, i l’última sessió, el 23 d’octubre, la ‘Legalitat: L’ús de l’espai públic a Barcelona’.

Totes les sessions són gratuïtes i us hi podeu inscriure a través de la pàgina web del Consell de Joventut de Barcelona o bé trucant al 93 265 52 17.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat