Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Taula rodona ‘‘Les conseqüències de les retallades en les entitats i en les persones amb diversitat funcional’, amb la participació del president d’ECOM

Ahir, 10 de desembre, a la tarda el president d’ECOM, Antonio Guillén, va ser present a la taula rodona organitzada pel Consell Municipal de les persones amb discapacitat de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat sota el títol ‘Les retallades en les entitats i en les persones amb diversitat funcional’. L’objectiu d’aquest acte era tractar i analitzar les conseqüències que estan produint les retallades aplicades per l’Administració Pública a les entitats socials que presten serveis dirigits a l’atenció social, l’educació o el treball de les persones amb discapacitat, i que afecten directament a les persones d’aquest col•lectiu i els seus familiars.

Guillén va compartir taula amb Adolf Gilabert, director de la Fundació Rubricatus (de El Prat de Llobregat); Antonio Centeno, activista social i membre del Moviment de Vida Independent; i Antonio Madrid, professor titular de Filosofia del Dret a la Universitat de Barcelona.

La presentació de l’acte va ser a càrrec d’Alba Bou, regidora de la Dona i de Promoció Social, i presidenta del Consell Municipal de les persones amb discapacitat de El Prat de Llobregat.

Aquest acte va ser moderat per Miriam Ballesi i Emili Grande, conductors del programa de ràdio Extra-Ràdio de el Prat Ràdio.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat