Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

‘Micro-nit solidària d’EÒLIA en benefici d’ECOM’, una gran nit!

Ahir al vespre, coincidint amb una data especial com era el 12/12/12, l’Escola Superior d’Art Dramàtic EÒLIA, associada amb les companyies de teatre Tricicle i Dagoll Dagom, va celebrar una ‘Micro-nit solidària en benefici d’ECOM’, una gala d’espectacles protagonitzada per alumnes de l’escola, que va tenir lloc a la Plataforma I+D, un nou espai que l’escola ha inaugurat al carrer Bailén de Barcelona. EÒLIA ha destinat la recaptació íntegra de les entrades a ECOM perquè pugui seguir desenvolupant projectes per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i l’impuls de la seva autonomia personal.

La Micro-nit solidària va comptar amb diferents actuacions com les del Cor de Musicals d’Eòlia, L’Atelier (Cor Jove d’Eòlia), Les Alícies, i el Laboratori de cant ESAD Eòlia. També es va projectar l’audiovisual ‘la noia que volia ser ballarina’, de l’entitat federada a ECOM, Centre Ocupacional SÍNIA.

Els assistents van poder gaudir, en acabar l’espectacle, d’una copa de cava gentilesa del Celler artesà Puig Romeu i un pica-pica ofert desinteressadament per Mireia Anglada (‘Ets el que menges’ - Nuria Coll).

La convocatòria va comptar també amb una FILA 12, per recollir aportacions econòmiques de persones que malgrat no poder assistir a l’acte volien col•laborar amb ECOM. La FILA 12 es mantindrà oberta durant uns dies per si alguna persona està interessada en poder col•laborar.

APORTACIONS FILA 12: Ingrés o transferència al següent compte de Caja Madrid:

Entitat / Oficina / Control / Compte

2038 - 8921 - 31 – 6000104176

El 2012 ha estat un any molt complicat per ECOM, que ha patit l’efecte de les retallades en les diferents convocatòries públiques, entre elles les aplicades en les polítiques actives d’ocupació i en els programes de foment de la inserció laboral de persones amb discapacitat, i ha situat l’entitat en una situació límit, que està lluitant per superar. Iniciatives desinteressades com la d’EÒLIA en suport a l’entitat, són una càrrega d’energia positiva que ens anima a seguir lluitant per mantenir viu el nostre projecte orientat a l’atenció de les persones amb discapacitat física.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat