Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Neix Tic Tac Bank, un nou banc de temps en línia

Classes de guitarra o d'idiomes, el disseny d'una plana web o donar un cop de mà amb les tasques de la llar són alguns dels serveis que es poden intercanviar a través de Tic Tac Bank, un nou banc de temps en línia que ha nascut recentment i que té l’aspiració de funcionar a tot l’Estat espanyol.

Aquest banc de temps està promogut pel dissenyador Jose L. Torres, amb la col•laboració d'altres persones, i sorgeix com mesura de resposta davant la necessitat d'una alternativa al pagament per servei. Es tracta d'una iniciativa social que posa en contacte usuaris de la mateixa ciutat interessats en intercanviar serveis; és a dir a no pagar amb diners un servei rebut sinó a fer-ho prestant un altre servei a canvi.

Els intercanvis, és a dir les aportacions a la comunitat i els serveis rebuts, es controlen amb un sistema de crèdits del temps. Aquests crèdits de temps tenen el valor d'un servei d'una hora aproximadament. Així, una persona que presta un servei a algú de la comunitat, guanyarà 1 crèdit, que després podrà bescanviar per un servei d'una altra persona.

El primer pas per formar part de la comunitat de Tic Tac Bank és registrar-s'hi emplenant un formulari des del mateix web, on també caldrà especificar què es pot oferir i la disponibilitat de qui s’inscriu. A partir d'aquí, ja es pot començar a intercanviar serveis!


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat