Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

La FEM crea l’Observatori de l’Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), entitat federada a ECOM, ha creat l'Observatori de l'Esclerosi Múltiple, un portal web que aplega en un sol espai tot el coneixement enciclopèdic i el saber entorn aquesta malaltia neurodegenerativa. L'Observatori de l'Esclerosi Múltiple s'adreça tant a persones amb esclerosi múltiple com a professionals i cuidadors. Al portal s'hi poden trobar novetats, consells pràctics, experiències i tot el coneixement sobre l'EM.

L'Observatori de l'Esclerosi Múltiple s'ha impulsat després que la Fundació Esclerosi Múltiple detectés que hi havia una demanda dels pacients, que trobaven a faltar un espai únic amb un llenguatge intel•ligible i amb tota la informació de la malaltia: des de què és, fins a quins símptomes pot tenir, si cal informar a la feina o què cal fer per viatjar.

L'Observatori és un portal enciclopèdic i com a tal inacabat. Estarà en constant evolució i incorporarà les novetats que sorgeixin. Tots els continguts del portal han estat revisats pel Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) i la informació que hi consta està avalada pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat