Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

enllaços d’interès:

Neix AEMVOC, l’Associació d’Afectats per l’Esclerosi Múltiple del Vallès Occidental

Des del passat mes de desembre, concretament des de la simbòlica data 12/12012, una nova associació, AECMVOC, dóna resposta als afectats d’Esclerosi Múltiple i familiars de la comarca del Vallès Occidental, amb la voluntat d’oferir-los assessorament i suport.

Badia del Vallès i Cerdanyola han estat dos dels focus importants en el reagrupament de persones afectades d’Esclerosi Múltiple i gràcies a la tasca duta a terme des de l’Àrea de Treball Social dels Centre d’Atenció Primària de Canaletes, Serrapera, Badia i Ripollet s’ha pogut constituir en associació per reunir el major nombre d’afectats, amb la finalitat de trobar suports per a aquesta patologia.

De moment, AEMVOC està formada per 24 socis i confia en què el nombre augmenti. Els projectes de l’entitat s’encaren cap a l’assessorament a l’afectat i família, la sensibilització de l’opinió pública, i la prestació de serveis com rehabilitació i sessions terapèutiques en grup, que serveixin també per fomentar les relacions socials entre els pacients.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat