Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

enllaços d’interès:

Ja es pot tramitar la targeta acreditativa de la discapacitat per internet

Des del passat 6 de maig, ja està en marxa el formulari electrònic per sol·licitar la Targeta acreditativa de la discapacitat al departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Amb aquest nou sistema de tramitació, la ciutadania pot relacionar-se amb l'administració sense necessitat de desplaçar-se a les dependències departamentals ja que pot iniciar i fer el seguiment de l'expedient per mitjans electrònics.

Cal tenir en compte que per sol·licitar l’alta de la targeta es necessita certificat digital, per sol·licitar renovació o un duplicat no cal el certificat digital.

Podeu trobar tota la informació sobre la tramitació electrònica de la Targeta de discapacitat a l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

La Targeta acreditativa de la discapacitat està pensada per a aquelles persones que ja tinguin reconegut un grau de discapacitat a Catalunya igual o superior al 33%, o que hi hagin traslladat el seu expedient, ja sigui amb caràcter permanent o provisional. Cal tenir la residència habitual a Catalunya.

Aquesta targeta permet acreditar de forma àgil i pràctica davant de terceres persones, el grau de discapacitat, a fi de facilitar l'accés als recursos i serveis vinculats a què es tinguin dret en l'àmbit de Catalunya. És un document públic, personal i intransferible, que cal acompanyar amb el DNI o NIE, vàlida per a tot el territori de Catalunya i amb un format únic per a totes les tipologies de discapacitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat