Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Màlaga acull el III Fòrum Internacional de Disseny Universal i Mobilitat a la Ciutat

Els dies 5 i 6 de juny, tindrà lloc a Màlaga la tercera edició del Fòrum Internacional de Disseny Universal i Mobilitat a la Ciutat, una cita on es reuneixen professionals del sector i responsables de dissenyar ciutats per a tothom per compartir idees i projectes que poden servir d'inspiració per a la creació d'espais urbans universals i accessibles. Aquesta iniciativa està promoguda per l’Ajuntament de Màlaga i el Palau de Fires i Congressos de Màlaga.

Aquest fòrum és un esdeveniment de referència en la promoció del disseny per a tots, una tendència que traspassa els conceptes d’accessibilitat i mobilitat. El Disseny Universal aposta per treballar en el plantejament de projecte de configuració d’espais públics i privats on totes les persones puguin desenvolupar-se en igualtat de condicions independentment de les seves circumstàncies i capacitats, sempre en el marc de la seguretat i l’eficiència.

En l’edició d’enguany, el fòrum posarà èmfasi en el concepte de mobilitat a la ciutat, eix fonamental en el disseny de les urbs del segle XXI.

Aquesta cita està dirigida especialment a arquitectes i aparelladors, associacions professionals, dissenyadors, educadors, gestors públics, enginyers, instal•ladors i representants institucionals, entre altres públics.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat