Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Paolo Badano presenta a Barcelona una revolució en el desplaçament de les persones amb discapacitat: el Genny

Paolo Badano arriba el 27 de juny amb el seu revolucionari vehicle Genny ™ 2.0, capaç de mantenir l'equilibri per si sol. Aquest vehicle serà presentat al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch (Av. de l'Estadi, 60. Barcelona). Les persones interessades a assistir han d'enviar un e-mail de reserva a info@gennymobility.es o trucar al 93 727 46 32 (abans del 25 de juny).

Genny ™ 2.0 obre una nova dimensió a la mobilitat personal. Gràcies a la seva tecnologia d'estabilització, ofereix llibertat de moviments a tots els seus usuaris, i fa desaparèixer les diferències.

Qualsevol persona que utilitzi una cadira de rodes tradicional coneix perfectament les dificultats a què s'enfronta cada dia. Mirar constantment a terra per evitar que les rodes davanteres s'embussin en petits forats o esquerdes del sòl. Tenir sempre les mans ocupades i sovint brutes ... És molt molest. I què passa si plou?: Que l'usuari d'una cadira de rodes es mulla perquè no pot fer una cosa tan senzilla com subjectar un paraigua. I, potser el pitjor: és difícil i arriscat salvar petits esglaons o lliscar per un sòl relliscós en pendent.

Genny ™ 2.0 pot ajudar a resoldre l'instant tots aquests problemes. Paolo Badano, creador d'aquest nou sistema de desplaçament per a les persones amb discapacitat, explicarà en primera persona el proper 27 de juny quins són els avantatges d'aquest invent revolucionari.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat