Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

La Fundació ECOM renova el conveni de col·laboració amb el Programa INCORPORA per a les terres de Tarragona

El passat 19 de juny, Marta Obdulia, gerent d’ECOM va viatjar a Tarragona per signar la renovació del conveni de col•laboració amb el Programa INCORPORA d’Integració Laboral de l’Obra Social Fundació ‘La Caixa’, per ser desenvolupat en el territori tarragoní, des del SIL ECOM Tarraco. La signatura es va dur a terme en un acte conjunt amb altres entitats col•laboradores a les terres de Tarragona amb el programa INCORPORA. Aquest conveni té vigència fins a juny de 2014, i permetrà treballar a ECOM per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat en l’empresa ordinària.

El programa INCORPORA d’Integració Laboral de l’Obra Social ”la Caixa” té com a objectiu facilitar la incorporació al mercat de treball de persones que tenen dificultats especials per accedir-hi com poden ser persones amb discapacitat física, intel•lectual o sensorial, malalts mentals, joves amb dificultats per accedir a la primera feina, persones més grans de 45 anys sense experiència laboral, immigrants, aturats de llarga durada i dones afectades per situacions de violència domèstica. Per tal d’afavorir la inserció laboral d’aquests col•lectius, el Programa INCORPORA potencia de manera directa la capacitat d’inserció de les organitzacions socials adherides al programa, com és el cas de la Fundació ECOM, i contribueix a la sensibilització i la recerca d’oportunitats d’inserció d’aquestes persones en risc d’exclusió social.

La Fundació ECOM, com a entitat membre de la Xarxa d’Entitats INCORPORA s’encarrega, a través dels seus Serveis d’Integració Laboral, de donar a conèixer a l’empresariat els avantatges que suposa per a l’empresa participar en iniciatives d’inserció laboral i la responsabilitat social corporativa, així com informació i assessorament en la contractació i recerca del lloc de treball adequat dins l’ empresa; realitza itineraris d’inserció personalitzats per a una millor integració a l’empresa; i fa l’acompanyament fins que el treballador/a està adaptat a l’empresa.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat