Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

I Congrés Nacional Diferències individuals i necessitats educatives específiques

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) acollirà els propers 27 i 28 de setembre el I Congrés Nacional de Diferències individuals i necessitats educatives especifiques, una iniciativa promoguda per l’associació TDAH Vallès per donar visibilitat, divulgar i premiar l’estudi de les diferències individuals i la seva influencia en les dificultats i trastorns d’aprenentatge.

Les dificultats d'aprenentatge formen part d'un problema que explica en part, el 20% de fracàs escolar de la població espanyola (Informe Pisa, 2009) i que afecta no només al rendiment acadèmic en etapes escolars obligatòries sinó també en la trajectòria professional adulta. En conseqüència, són molts els alumnes que tenen necessitats educatives específiques i per això és important que els professionals coneguin els últims avenços en aquest àmbit. La finalitat d'aquest congrés és capacitar a la comunitat clínica i educativa en el coneixement de les diferències individuals i la seva influència en el decurs i pronòstic de les dificultats i trastorns d'aprenentatge, així com divulgar les últimes actualitzacions en recerca per avançar junts en l'abordatge de les necessitats educatives específiques. És per aquest motiu, que el congrés està especialment orientat a professionals del sector educatiu i clínic i a investigadors que desitgen compartir i donar a conèixer els seus treballs de recerca en aquest àmbit.

Les inscripcions per a aquest congrés ja estan obertes i s’han de formalitzar a través del web del congrés (http://jornades.uab.cat/congrestdahvalles/), on també trobeu tota la informació del programa de la jornada.

MÉS INFORMACIÓ:

Secretaria Tècnica

Tel: 93 410 86 46

Mail: congrestdahvalles@gruporic.com


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat