Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Diumenges inclusius a Barcelona!, jornada de promoció de l’esport adaptat a l’Arc de Triomf de Barcelona

Aprofitant la iniciativa de l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona), “diumenges inclusius”, el proper diumenge 13 d’octubre de 2013, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i deficients visuals (FCEC) i la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), unifiquen esforços per organitzar una activitat de sensibilització i promoció d’esport adaptat on es donarà l’oportunitat a totes aquelles persones que ho desitgin, de provar les sensacions de practicar aquest esport.

L’activitat consistirà en una jornada de matí a la zona d’Arc de Triomf en la que es desplegaran diferents estacions esportives. Les activitats que es portaran a terme són: Atletisme; Bàsquet; Boccia; Esgrima; Fútbol Sala i Fútbol 7; Ciclisme i Handbike; Petanca; Slalom; i Tennis.

A més de les activitats esportives, també es comptarà amb un espai per a donar informació a tothom que ho desitgi i on s’aportarà informació sobre les entitats que participen i col•laboren.

La finalitat principal de l’activitat és que la població en general, amb o sense discapacitat, pugui veure, provar i gaudir amb l’esport adaptat. Volem captar la seva atenció i que aprenguin més del nostre esport.

Per tal d’interactuar amb tota la població, es realitzaran diferents tipus d’activitats, jocs..., el factor comú a tots ells seran les diferents fases de l’activitat:

• Explicació sobre l’activitat a realitzar a càrrec dels nostres tècnics.

• Realització de l’activitat.

• Reflexió final sobre l’activitat, on la gent podrà aclarir dubtes i valorar l’experiència. També s’aniran recollint tots els pensaments d’aquelles persones que els vulguin escriure en el “llibre de pensaments” que s’elaborarà arrel de l’esdeveniment. Tothom podrà escriure i dibuixar les seves sensacions vers l’esport adaptat i la jornada.

Els participants podran passar per les diferents estacions esportives, provar només algunes d’elles o passejar i veure.

Els tècnics i el personal voluntari de la FCEDF seran els encarregats de dinamitzar i animar l’activitat, per tal de que la gent s’animi a participar a les activitats.

Aquest activitat es realitza en el marc de la Mesura de Govern de l’Ajuntament de Barcelona L'esport Inclou i amb la seva col•laboració.

Podeu inscriure-us per participar en aquesta activitat a través del web de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, on també podeu apuntar-vos a fer de voluntaris, si és del vostre interès.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat