Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM participarà a la manifestació d’aquest diumenge en contra dels pressupostos antisocials

Aquest diumenge, 24 de novembre, ECOM se sumarà a la manifestació que la plataforma Prou Retallades, integrada per moviments socials i sindicats, ha convocat, juntament amb altres sindicats, a tota Catalunya sota el lema ‘Aturem els pressupostos antisocials’. Aquest és una acte de protesta contra les retallades, l’atur, l’augment de la pobresa i la desigualtat social, i de rebuig a la reforma de les pensions, i totes aquelles decisions que estan prenent els governs de l’Estat i el de la Generalitat i que ens estan portant a situacions límit a tota la ciutadania i en especial a aquells col•lectius que estem en una situació de major vulnerabilitat.

ECOM ha fet una crida a les seves entitats membre, que són més de 180, als seus usuaris i als professionals que hi treballen per aglutinar el màxim de gent i fer present en aquest acte unitari dels moments socials la demanda del col•lectiu de la discapacitat física perquè es posi fre a les retallades que estan posant en perill l’exercici dels drets i la qualitat de vida de les persones.

ECOM serà present a la manifestació de Barcelona, que es farà el 24-N, a les 12 hores a Passeig de Gràcia/Diagonal, però convida també les seves entitats federades amb seus a altres territoris de Catalunya a sumar-se a les convocatòries que es fan arreu del territori català.

ALTRES CONVOCATÒRIES

GIRONA. Manifestació el diumenge 24 de novembre a les 12'00h. Sortida de Plaça Independència.

TARRAGONA. Manifestació el dissabte 23 de novembre a les 18'30h. Sortida de Plaça Imperial Tarraco (final de la Rambla Nova).

LLEIDA. Manifestació dissabte 23 de novembre a les 18.00 h. Sortida de la plaça Ricard Viñes.

TORTOSA. Concentració el divendres 22 de novembre a les 18'00h. Davant la Delegació de Govern de la Generalitat (c/Montcada).

VIC. Concentració el divendres 22 de novembre a les 10'30h. A la porta del Consell Comarcal d'Osona (c/Historiador Ramon d'Abadal, 5 -Edifici del Sucre-).

TERRASSA. Manifestació el divendres 22 de novembre a les 18.30h. Rambla d'Egara (entre c/Ireneu i c/Grànius).

SABADELL. Manifestació el divendres 22 de novembre a les 18.30h. Rambla de Sabadell cantonada c/Alfons XIII.

MATARÓ. Concentració el dijous 21 de novembre a les 18.00h. Davant l'ajuntament (La Riera, 48).


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat