Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM renova el conveni de col·laboració amb el programa INCORPORA de l’Obra Social La Caixa, per a l’àrea de Barcelona

El passat divendres, 7 de febrer, ECOM va signar la renovació del conveni de col·laboració amb el programa INCORPORA de l’Obra Social La Caixa per a l’àrea de Barcelona per al 2014, que seguirà desenvolupant des dels Serveis d’Integració Laboral que té a les ciutats de Molins de Rei, Mataró i Terrassa. Aquest programa té l’objectiu d’afavorir inclusió laboral de col·lectius en risc d’exclusió social, com és el cas del col·lectiu amb qui treballa ECOM, les persones amb discapacitat física.

La renovació d’aquest conveni es va fer en el marc d’un acte conjunt amb les prop de setanta entitats sense ànim de lucre que col·laboren amb el programa INCORPORA a l’àrea de Barcelona.

Durant 2013, els Serveis d’Integració Laboral que la Fundació ECOM té ubicats a Molins de Rei, Mataró i Terrassa, van aconseguir un total de 102 insercions de persones amb discapacitat, dins el marc de col·laboració amb el programa INCORPORA. En total es van atendre 178 usuaris.

Pel que fa al contacte amb el teixit empresarial, es va establir contacte amb 179 empreses, 75 de les quals van ser nous contactes.

La col·laboració de la Fundació ECOM amb el programa INCORPORA es remunta a l’any 2006. Com a entitat membre de la Xarxa d’Entitats INCORPORA, la Fundació ECOM s’encarrega, a través dels seus Serveis d’Integració Laboral, de donar a conèixer a l’empresariat els avantatges que suposa per a l’empresa participar en iniciatives d’inserció laboral i la responsabilitat social corporativa, així com informació i assessorament en la contractació i recerca del lloc de treball adequat dins l’empresa; realitza itineraris d’inserció personalitzats per a una millor integració a l’empresa; i fa l’acompanyament fins que el treballador/a està adaptat a l’empresa.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat