Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Tramitar la targeta d'aparcament per a persones amb discapacitat a Barcelona, més simple i ràpid

L'Ajuntament de Barcelona ha elaborat un nou protocol per a accelerar els mecanismes de validació i tramitació de la targeta, passant dels sis tràmits que cal fer ara, a quatre. El protocol preveu que aquesta gestió pugui arribar a fer-se en pocs dies. Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, en aquests moments ja s'ha aconseguit reduir el temps d'espera dels usuaris sol•licitants de cinc a dos mesos.

Una altra novetat és que un cop implementat completament el nou programa, la persona sol•licitant no haurà de portar la documentació en paper, ja que es tindrà accés a aquestes a través de la base de dades de les unitats administratives.

Aquesta iniciativa forma part d'una mesura de govern impulsada per la regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, que es presentarà, durant el proper consell plenari.

La regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, ha explicat que la iniciativa preveu també millorar les gestions que es realitzen pel canal telefònic de les sol•licituds fetes a través del 010, de manera que es pugui facilitar el tràmit telefònicament o via internet.

Rognoni ha valorat que amb la mesura "canviem un tràmit dur i costós, que resultava massa llarg, a un procés molt més simplificat, modern i actualitzat d'acord amb les possibilitats que avui ens atorguen les noves tecnologies, que ens permeten acostar l'administració a les persones i millorar-ne la seva atenció".

Actualment a Barcelona hi ha un total de 20.452 targetes vàlides notificades d'aparcament de persones amb discapacitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat