Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

VII Jornades Tècniques sobre Interaccions Terapèutiques i Educatives amb animals, a càrrec del Proyecto Tan Amigos al CosmoCaixa

CosmoCaixa de Barcelona acollirà els propers dies 30 i 31 de maig les VII Jornades Tècniques d’Interaccions terapèutiques i educatives amb animals, que organitza el Proyecto Tan Amigos, en la qual col•labora l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, que està federada a ECOM. L’objectiu d’aquesta jornada és promoure el debat i canvi d'opinions sobre les teràpies assistides amb animals a la pràctica professional, en àmbits com la salut, l'educació, el treball social i la integració.

A les jornades s'estudiarà la incidència d’aquest tipus de teràpies, les seves aplicacions en la societat actual i es posaran en comú les diverses experiències obtingudes en aquestes interaccions. Hi participaran professionals de reconegut prestigi i experiència en camps com la salut mental, la pluridiscapacitat, les malalties minoritàries i altres en l'àmbit de la veterinària aplicada al benestar animal i les teràpies assistides amb animals.

També realitzarà una taula rodona en què participaran tant pares com representants d'associacions dedicades a les persones amb discapacitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat