Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Tots necessitem gaudir d’unes vacances: places de respir-residencial de la Fundació Apip-Acam

La Fundació Apip-Acam, entitat federada a Ecom, ofereix estades programades de respir residencial en modalitat de vacances. Aquest servei que ofereix l’associació està dirigit a persones amb discapacitat i és totalment gratuït, ja que s’emmarca dins un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona.

APIP-ACAM, acrònim de Associació per a la Promoció e Inserció laboral, són un conjunt d’entitats que treballen per donar suport a persones en situació de pobresa i exclusió social, especialment a persones amb discapacitat.

Aquesta proposta de vacances que engega l’entitat està dirigida a persones amb discapacitat intel•lectual i que necessiten diferents necessitats de suport. Des de la Fundació Apip-Acam es vol promoure que les persones amb algun tipus de discapacitat també puguin gaudir de les seves vacances a través de potenciar activitats participatives i de lleure mitjançant estades de vacances en grups reduïts.

L’objectiu de les vacances és gaudir i passar una bona estona juntament amb altres companys, i que les famílies també puguin gaudir d’un temps de descans i habilitació per afavorir les relacions familiars i prevenir situacions de sobrecàrrega i estrès.

Les estades temporals tindran lloc a una casa de colònies, a prop de la platja i envoltada d’un entorn natural i les dues dates propostes des de l’entitat són:

- Del 04 d’Agost al 10 d’Agost

- Del 25 d’Agost al 31 d’Agost

Per més informació contactar amb la Fundació APIP-ACAM al teléfon: 93.317.16.14 o via correu electrònic: serveisderespir@fundacioapipacam.org


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat