Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

La iniciativa de caixa regal “ERGOSUM” ja es pot comprar a les botigues Abacus

La iniciativa de caixa regal “Ergosum”, promoguda per la cooperativa Encís i que va veure la llum del dia el passat mes de gener, ja té un canal de distribució a través de la xarxa de botigues Abacus. A partir del passat mes de juny, la caixa regal Ergosum es troba en 10 punts de venta: BCN-Cósega, BCN-Sants, Manresa, Vic, Girona, Reus, Tarragona, Igualada, Sabadell i Terrassa; i en funció del nivell de ventes que s’assoleixi es planteja augmentar el canal de distribució a 20 botigues més arreu de Catalunya el proper any.

Ergosum, la primera Caixa Regal del Tercer Sector, és un producte fonamentat en el cooperativisme i que promou l’economia social a través de la creació d’una xarxa d’ofertes d’oci de qualitat i sostenibilitat vinculades al tercer sector social. Amb aquest acord, les coopratives Abacus i Encís aposten per innovar en l’àmbit de les ofertes de lleure familiar promocionant valors socials i culturals del territori en un format de “caixa regal”. En aquesta línea, Abacus és un referent en el món educatiu i familiar i el seu públic objectiu és la família.

Ergosum ofereix 25 experiències de lleure i les famílies poden triar l’experiència en funció de la temàtica que més els agradi ―social, cultural, gastronòmica, ambiental, artística o científica―, en funció de la localització geogràfica on volen anar ―s’ofereixen experiències a les quatre províncies catalanes― o en funció de l’entitat que organitza l’activitat ―actualment participen 16 entitats i empreses socials diferents i ja s’estan adherint noves entitats ―.

L’entitat Ecom, qui participa en aquesta iniciativa social, ofereix l’activitat d’oci familiar: “Ballem amb rodes” que pretén donar a conèixer una modalitat de ball inclusiu com a alternativa a l’activitat física i el qual té en compte les capacitats de tothom.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat