Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

SISORTO dóna cinc cadires de rodes a ECOM

AQUESTES CADIRES SERAN UTILITZADES PER A REALITZAR ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ VERS LA DISCAPACITAT

L’empresa d’ajuts tècnics per a persones amb mobilitat reduïda, SISORTO, amb seu a Cerdanyola del Vallès, ha fet avui donació de 5 cadires de rodes a ECOM, un material que permetrà a la nostra entitat renovar la flota de cadires que s’utilitzen per a realitzar activitats de sensibilització vers la discapacitat.

L’acte d’entrega de les cadires ha tingut lloc a la seu d’ECOM, a Barcelona, i hi han estat presents per part de SISORTO, Mª Carmen González, gerent, i César Morte i Noemí Morte, assessors comercials. En representació d’ECOM hi han assistit Marta Obdulia, gerent, i Elisabet Vergés, responsable de sensibilització.

ECOM realitza periòdicament activitats de sensibilització adreçades a diferents públics, però en especial en l’àmbit escolars, l’objectiu de les quals és apropar la realitat de les persones amb discapacitat a la societat i mostrar les barreres a què han de fer front en el seu dia. Es tracta normalment d’activitats que fan posar el participant en el lloc d’una persona amb discapacitat i experimentar en primera persona diferents situacions com seure en una cadira de rodes i intentar moure’s per un carrer qualsevol i/o algun altre espai.

El 2013 ECOM va realitzar un total de 44 activitats de sensibilització en què van participar més de 3.500 persones. Quant a esport adaptat, es van fer 33 activitats, amb una participació de 3.000 persones.

El catàleg d’activitats de sensibilització d’ECOM es pot consultar en el nostre web.

PEU DE FOTO: D'esquerra a dreta, Mª Carmen González, gerent de SISORTO; Marta Obdulia, gerent d'ECOM; Noemí Morte, assessora comercial de SISORTO; i Elisabet Vergés, responsable de sensibilització d'ECOM.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat