Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

ECOM estrena nou espectacle de titelles: “3 diferents, 3 iguals”

ECOM, després de l’èxit de l’espectacle “Companys de Barri”, presenta una nova representació de titelles, sota el títol “3 diferents, 3 iguals”, amb l’objectiu de promoure el valor de la diversitat, el respecte i la solidaritat.

Els protagonistes d’aquesta nova aventura són en Marc i l’Adama i la Bea, que es coneixen de colònies. La primera nit però, es perden al bosc i junts han de trobar el camí de tornada. Tot i les diferències entre ells (en Marc és un noi valent que va en cadira de rodes; l’Adama és molt espavilada i li agrada explicar històries del seu país d’origen, el Sengal; mentre que la Bea, que és adoptada, és la més tímida de tots), aconsegueixen superar les seves pors i dificultats i tornar amb els seus companys. L’experiència però, els servirà per adonar-se que tots som tan diferents com iguals.

L’espectacle, d’una durada de 35 minuts i dirigit a nens i nenes de 5 i 6 anys, forma part d’un projecte pilot de l’Ajuntament de Barcelona per prevenir les relacions abusives, la violència masclista, i la discriminació per diversitat funcional, sexual de gènere i ètnic-cultural.

L’obra es representarà durant aquest mes d’octubre a un total de 10 centres escolars catalans i es preveu que, en un futur, també es pugui veure en diferents espais d’arreu de Catalunya.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat