Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Neix la comunitat virtual ‘Persones Cuidadores’ per donar suport als cuidadors de persones dependents

La Fundació Pere Tarrés ha creat la comunitat virtual ‘Persones Cuidadores’, un nou espai adreçat a les persones cuidadores i als professionals del sector de la dependència.

L’objectiu és acompanyar en la seva tasca a tots aquells homes i dones que cada dia cuiden a un familiar oferint-los informació actual d’interès, facilitar-los un espai on exposar les seves inquietuds i experiències, i contactar amb altres persones en la seva situació i amb professionals que els puguin aconsellar. En definitiva, fer més fàcil la tasca de cuidar i de cuidar-se.

L’espai està format per diferents seccions amb continguts rellevants relacionats amb la dependència i les necessitats que tenen les persones cuidadores però també vol apropar notícies d’actualitat, webs i blocs relacionats, així com propiciar la interacció de les persones que s’hi connectin. En aquesta línia, la secció ‘De cuidador a cuidador’ permet obrir fòrums de debat o fer intervencions en temes ja oberts, la secció ‘El cafè dels dijous’ que permet fer consultes o aportacions a la/es persona/es que hi participen en la xerrada o la secció GAM virtual pensat per tal que els diferents membres d’un mateix grup de suport virtual puguin interactuar entre ells en temps real. A més aquest espai ofereix la possibilitat de publicar un comentari al final de cada contingut.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat